Egész évben programok | Minőségi siófoki hotel kínálat
Online Szobafoglalás

A Balaton fővárosában soha sem lehet unatkozni, hiszen egész évben egymást érik a kulturális és sportprogramok. Többnapos rendezvények esetén anagy számúsiófoki hotel is a vendégek rendelkezésére áll.

Rossz az idő? Hideg a Balaton? Jó lenne kimozdulni a strandról, vagy a hotelből? Siófok ilyenkor sem hagyja cserben a vendégeket, hiszen szinte mindig kínál valamilyen nagyrendezvényt, sport- vagy kulturális programot. Siófok is csatlakozik a tavaszi és őszi Nyitott Balaton rendezvénysorozathoz, amely bebizonyítja, hogy a régió nem csupán a főszezonban lehet vonzó a turisták számára. A szervezett tematikus városnézések, a vitorlásverseny, a biciklis túrák, a kiállítások és a kulináris programok, valamint a siófoki hotelek saját rendezvényei a család minden tagjának tartalmas szórakozást kínálnak. Elsősorban a víz szerelmeseit vonzza a Vitorlás szezonnyitó, míg a Balatoni Pünkösdi Szezonnyitón és a mindig nagy sikerű gyereknapon a legkisebbek is jól érezhetik magukat. A Siófoki Nyári Estéken és a Kultkikötőben élő jazz-, folk-, komolyzenei- és popkoncertekre várják az érdeklődőket. Emblematikus program a Víztorony Fesztivál és a Nemzetközi Tojásfesztivál, ahogyan a Miss Balaton Szépségverseny miatt is érdemes ellátogatni Siófokra. Sokat megmozgat a Balaton Maraton és Félmaraton, aki pedig különleges ételekre és italokra vágyik, nem hagyhatja ki a hal-, illetve a pálinkafesztivált.

Az egyre növekvő programturizmussal a siófoki hotel és szálláshely kínálat is lépést tart. Folyamatos nyitvatartással várják a rendezvényekre érkezőket, akik évszaktól függetlenül, a hotelek valamennyi szolgáltatását igénybe vehetik. A számos siófoki hotel közül egész évben üzemel a Petőfi sétányon található, 26 klimatizált és fűtött szobás Renegade Sport Hotel is, ahonnan az összes fontos programhelyszín egyszerűen, és gyorsan elérhető.

Érkezés dátuma:
Távozás dátuma:
Éjszakák száma:
1
Személyek száma:
2
1 2 3 4 5 6 7
Reggeli:
Félpanzió:
Képgaléria
Nézzen körül nálunk!
H-8600 Siófok, Petőfi Stny. 4.
Mobil: (00-36) 70/454-7797 Tel: (00-36) 84/311-506 Fax: (00-36) 84/506-624
E-mail: renegadehotel@renegadehotel.hu
Web: www.renegadehotel.hu

Minden jog fenntartva Jogi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat © 2012 Renegade Hotel.
Készítette: